akibat terlalu rajin!




erm, first trimester! paham2 saje la...
tak pening,sleepy...
lapar,dah kenyang baring kejap kat surau!
dah bngun, nak muntah plak...
so, sunyi sepi la jawapnye
ble tengok balik...dah 2 month tak update!
wuhhhai

5 typekan kebelengguan:

Anonymous said...

timbul sudah kesedaran akhirnya...

-lulu-

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

ok gak lah tuh.... so pas nie 3 bulan dari sekarang baru update kan.. hehehehe.. take care kak sue...(jaga elok2 baby kembar tuh)berangan je lahhhh.. hehehehe

Luv like this.... said...

hurmmm..pnyakit y menyerang blogger x bape nak tegar

suray4 said...

erm..nasib blog ni tak kasi markah!
if not, mesti asik2 E jek..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment