sukE..sukE jek t4u !!

masuk jek ofis,turn on PC dah rasa


check email...ada keje lak, tp ape2 hal bukak


start jek nak wat rutin, tetiba jek
wat the h***


bored bukan sikit2 dah smpai tahap


lapa...sedapnye kalo lunch


rileks2x... tanamkan azaam! ke arah


kata peminat setia



wa...senyap abis lu!


padahal sedang bersuke ria layan



ok..ok...sambung



after 10 minutes,

ok..ok, bos dah kuar...jom

7 typekan kebelengguan:

luluchen said...

dek kerana keLEMBABpan internet,maka cikgu suraya dengan RAJINnya..mengemaskini blog.


BESERTA gambar...

beb!bosan!ang balik bla camtu je eh...mana salam n t8care?

luluchen said...

kenapa cipan selalu jadi mangsa orang2 yang bosan eh?

luluchen said...

beb, satu2nya game yang 'ter'muat turun dlm pc org is ZUMA...dah bosan main,level = 8,sampai skang mcm xda kemajuan je.

suray4 said...

lulu, masa nak out tu dah bg salam r!
ang dok senyap....we all kat sini mmg gitu
bos blah jek, so anak2 ayam belanda kena blah sama...jgn buang masa!!

cipan?? cipan best...cipan ensem!

ZUMA?? iyucks
ever heard 'pacman' lagik syiok...

abanglong said...

uish... best niii jadi pekerja :)

first time singgah ni. salam tuan umah.

suray4 said...

hihi...
later kite singgah kat page abglong ek...
(seriau ngan perkataan abglong)

♥S@R@♥ said...

salam singgh gak..hehe

Post a Comment